Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-08@01:31:24 GMT

23 کارخانه لبنی فارس در خطر تعطیلی

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۷۲۲۹۶

23 کارخانه لبنی فارس در خطر تعطیلی

استان‌ها > فارس - «خبرجنوب» نوشت: صنایع لبنی فارس حال و روز خوشی ندارند و 23 کارخانه فعال در این زمینه در معرض تعطیلی قرار دارند.

فارس 49 کارخانه لبنی فعال داشت که این تعداد امسال به 23 کارخانه تقلیل یافته است و 26 کارخانه همچنان تعطیل مانده اند.
مدیر عامل شرکت تعاونی صنایع شیر و فرآورده های لبنی فارس در این خصوص به سرویس اقتصادی «خبرجنوب» گفت: متاسفانه عدم تصمیم گیری های منطقی در حوزه فرآورده های لبنی باعث شده تا 26 کارخانه تعطیل و 23 کارخانه فعال در فارس در معرض ورشکستگی قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ابراهیم معتمدی گفت: دستمزد کارگران چندین بار افزایش یافت، ظروف پتروشیمی گران شد، قیمت تمامی مواد اولیه با هر شیوه ای بالا رفته، نرخ ارز نیز به بالاترین حد خود رسید این در حالی است که از سال 93 تاکنون اجازه افزایش قیمت لبنیات را نداده اند.
وی با طرح این مطلب که مگر فعالان صنعت لبنیات چه گناهی کرده اند که باید این مشکلات را تحمل کنند؟ افزود: 19 کارخانه لبنی در فارس تا سال 95 تعطیل شدند و 7 کارخانه هم در سال 96 به این کارخانجات پیوستند و متاسفانه طرح رونق تولید نتوانست به کمک این کارخانجات بیاید.
مدیر عامل شرکت تعاونی صنایع شیر و فرآورده های لبنی فارس با بیان این که تعدادی از این کارخانجات به تملک بانک ها درآمده اند افزود: برای این کارخانجات تعطیل شده بیش از 100 میلیارد تومان سرمایه گذاری شده بود و با تعطیلی این کارخانجات، سرمایه گذاری های مذکور به حال خود رها شده و خاک می خورند.
معتمدی افزود: علاوه بر این صدها فرصت شغلی که در این واحدها ایجاد شده بود از بین رفته است.
وی با اشاره به نامه نگاری با وزیر صنعت برای برگزاری جلسه ویژه صنایع مشکل دار لبنی در فارس گفت: همین 23 کارخانه لبنی فارس هم با مشکلات عدیده ای رو به رو هستند و جملگی ضرر ده می باشند.
وی گفت: امیدوارم وزیر صنعت جلسه ای بگذارند تا ببینیم تکلیف ما چیست و صنایع لبنی باید چگونه ادامه فعالیت دهند؟
معتمدی بیان داشت: 5 اردیبهشت ماه نامه ای به دفتر وزیر صنعت ارسال کرده و درخواست برگزاری جلسه کرده ایم.
مدیرعامل شرکت تعاونی صنایع شیر و فرآورده های لبنی فارس گفت: سوله و ماشین آلات کارخانجات تعطیل شده به جز یکی که تبدیل به کارخانه کلوچه سازی شده به حال خود رها گردیده است چرا که از سوله ها می توان برای فعالیت های دیگری استفاده کرد و نه کسی مایل به خرید تجهیزات و ماشین آلات این کارخانجات است.
وی اظهار امیدواری کرد وزیر صنعت، فکری به حال این وضعیت کرده و جلوی تعطیلی سایر کارخانجات لبنی گرفته شود.

 

46

کلید واژه‌ها : استان فارس - رکود اقتصادی - تحریم اقتصادی - اقتصاد مقاومتی - طرح تحول اقتصادی -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان فارس رکود اقتصادی تحریم اقتصادی اقتصاد مقاومتی طرح تحول اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۷۲۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌این فعال حوز صنعت پتروشیمی با اشاره به سهم کمتر از 6 درصدیِ هوش مصنوعی در صنایع کشور، از تولید سامانه‌هایی برای پایش هوشمند صنعت نفت و گاز و پتروشیمی خبر داد و گفت: با توجه به ورود شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه هوشمندسازی صنایع کشور، این امکان فراهم شده تا حفظ داده‌های بومی و امکان گسترش ضریب نفوذ هوش مصنوعی به صنایع کشور افزایش یابد.

بگفته جلیل سبحانی در سالهای اخیر، هوش مصنوعی به طور گسترده‌ای برای مسائل بهینه‌سازی در صنعت اکتشاف و تولید نفت و همچنین در مجتمع‌های پتروشیمی به کار گرفته شده است، بااین حال کشور ما به عنوان یک کشور نفت‌خیز و یکی از قطب‌های پتروشیمی جهان، هنوز آن چنان که باید و شاید در این زمینه ورود نکرده است.

بگفته این مدیر شرکت دانش‌بنیان، امروزه روش‌های هوش مصنوعی به چهار دسته اصلی؛ شامل الگوریتم‌های تکاملی، هوش ازدحامی، منطق فازی و شبکه‌های عصبی مصنوعی طبقه‌بندی می‌شوند و ترکیبی از تکنیک‌های مختلف هوش مصنوعی می‌تواند با موفقیت برای حل مسائل مهم بهینه‌سازی و دستیابی به راه حل‌های بهتر در صنایع پتروشیمی استفاده شوند.

جلیل سبحانی معتقد است؛ هوش مصنوعی قادر است توانمندساز واقعی برای پروژه‌های نفت و گازی با ارائه کاربردهای متعدد ارائه کند که از آن جمله می‌توان به کاهش هزینه‌های تولید محصولات، مدیریت مصرف انرژی، افزایش بهره‌وری و همچنین نیاز به پردازش‌های پیشرفته هوشمند در مراحل و فرآیندهای مورد استفاده در صنعت تولید مواد شیمیایی اشاره کرد.

این کارآفرین و فعال اقتصادی، با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر، بسیاری از مجتمع‌های پتروشیمی جهان با هدف افزایش کارآیی عملیاتی، کاهش هزینه‌ها و بهبود رضایت مشتری و همچنین کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای از هوش مصنوعی بهره گرفته‌اند، می‌گوید: صنعت پتروشیمی ایران هم ناگزیر است از هوش مصنوعی بهره بگیرد و باتوجه به اثرات مثبتی که این مسئله در پی خواهد داشت، باید بخشی از سرمایه‌گذاری‌های جدید مجتمع‌های پتروشیمی معطوف به حوزه هوش مصنوعی و ارتقاء این دانش جدید باشد.

جلیل سبحانی ورود صنعت نفت و گاز پتروشیمی به حوزه هوش مصنوعی را یک اقدام سودمند برای کشور می‌داند و می‌گوید: ورود صنعت نفت و گاز و پتروشیمی به این حوزه، می‌تواند به عنوان یک موتور پیشران، ضریب نفوذ هوش مصنوعی در ایران را متحول کند.

جلیل سبحانی به گزارش مجمع جهانی اقتصاد در نقشه راه صنایع شیمیایی اشاره می‌کند و می‌گوید با توجه به این گزارش، هوش مصنوعی می‌تواند حداقل در پنج حوزه سطوح بالاترِ کارآیی و بهره‌وری از طریق بهینه‌سازی عملیاتی، افزایش مزایای رقابتی و کاهش هزینه‌های نوآوری از طریق دیجیتالی شدن، مدیریت داده و آنالیز اطلاعات با هدف درک بهتر از نیازهای مشتری و بنابراین بهینه‌سازی پیشنهادها متناسب با نیازهای مشتری، تأثیر بر نیروی کار و تغییرات در ارائه پاسخ به نیازها بر اساس تعریف اکوسیستم دیجیتال و زنجیره تأمین نوین بر روی صنایع شیمایی اثرگذار باشد.

این مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان معتقد است طبق تعاریف جهانی صنعت نسل چهارم، صنعتی است که از سیستم‌ها و بسترهای دیجیتال و خودکار و با ارتباط «وایرلس» در کنار فناوری‌هایی نظیر هوش مصنوعی‌ در فرآیندها و سازوکارها حداکثر استفاده را می‌برد و بر این اساس صنایع نفت و گاز و پتروشیمی ایران برای ماندگاری در بازار راهی جزء ورود به نسل چهارم این صنایع ندارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همکاری علمی دانشگاه آزاد همدان با یک شرکت لبنی
  • چهره‌های هالیوودی خواستار تغییر جهان با هنر شدند
  • جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد
  • توزیع بیش از ۳۳ هزار تن سبوس یارانه‌ای در کردستان
  • انتقاد صاحبان کارخانه‌های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در این صنعت
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین