Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه؛ شمار مبتلایان به کرونا در جهان تاکنون به ۲۳ میلیون و ۵۸۶ هزار و ۲۳ نفر رسیده و مرگ ۸۱۲ هزار و ۵۲۷ نفر نیز در اثر این بیماری تأیید شده است و روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین بنا بر تازه‌ترین آمارها ۱۶ میلیون و ۸۴ هزار و ۵۵۸ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافته‌اند.

در میان شش میلیون و ۶۸۸ هزار و ۹۳۸ مورد ابتلای فعال به کرونا در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی شش میلیون و ۶۲۷ هزار و ۴۳۳ نفر وضعیت خفیف داشته‌اند و تنها ۶۱ هزار و ۵۰۵ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

همچنین از ۱۶ میلیون و ۸۹۷ هزار و ۸۵ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، ۱۶ میلیون و ۸۴ هزار و ۵۵۸ نفر معادل ۹۵ درصد از موارد بهبود یافته و ۸۱۲ هزار و ۵۲۷ نفر معادل پنج درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا با بیش از ۵.۸ میلیون مبتلا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.

در حال حاضر سه کشور آمریکا، برزیل و هند به ترتیب در رتبه‌های اول تا سوم، کشورهایی هستند که بالای سه میلیون مبتلا به کووید-۱۹ را در آمارهای رسمی خود گزارش کرده‌اند.

همچنین پس از ایالات متحده کشورهای برزیل، مکزیک، هند و انگلیس به ترتیب بیشترین شمار قربانیان این بیماری را به خود اختصاص داده‌اند.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا صبح امروز (دوشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

 ۱. آمریکا پنج میلیون و ۸۷۴ هزار و ۱۴۶ مبتلا، ۱۸۰ هزار و ۶۰۴ قربانی

 ۲. برزیل سه میلیون و ۶۰۵ هزار و ۷۸۳ مبتلا، ۱۱۴ هزار و ۷۷۲ قربانی

۳. هند سه میلیون و ۱۰۶ هزار و ۳۴۸ مبتلا، ۵۷ هزار و ۶۹۲ قربانی

 ۴. روسیه ۹۵۶ هزار و ۷۴۹ مبتلا،  ۱۶ هزار و ۳۸۳ قربانی

 ۵. آفریقای جنوبی ۶۰۹ هزار و ۷۷۳ مبتلا، ۱۳ هزار و ۵۹ قربانی

 ۶. پرو ۵۹۴ هزار و ۳۲۶ مبتلا، ۲۷ هزار و ۶۶۳ قربانی

 ۷. مکزیک ۵۶۰ هزار و ۱۶۴ مبتلا، ۶۰ هزار و ۴۸۰ قربانی

۸. کلمبیا ۵۴۱ هزار و ۱۴۷ مبتلا، ۱۷ هزار و ۳۱۶ قربانی

۹. اسپانیا ۴۰۷ هزار و ۸۷۹ مبتلا، ۲۸ هزار و ۸۳۸ قربانی

۱۰. شیلی ۳۹۷ هزار و ۶۶۵ مبتلا، ۱۰ هزار و ۸۵۲ قربانی

پس از آن ایران با ۳۵۸ هزار و ۹۰۵ مبتلا و ۲۰ هزار و ۶۴۳ قربانی کرونا در رتبه یازدهم کشورهای درگیرِ این بیماری قرار گرفته است.

سپس کشورهای آرژانتین با ۳۴۲ هزار و ۱۵۴ مبتلا، انگلیس با ۳۲۵ هزار و ۶۴۲ مبتلا، عربستان سعودی با ۳۰۷ هزار و ۴۷۹ مبتلا، بنگلادش با ۲۹۴ هزار و ۵۹۸ مبتلا، پاکستان با ۲۹۳ هزار و ۲۶۱ مبتلا، ایتالیا با ۲۵۹ هزار و ۳۴۵ مبتلا، ترکیه با ۲۵۸ هزار و ۲۴۹ مبتلا، فرانسه با ۲۴۲ هزار و ۸۹۹ مبتلا، آلمان با ۲۳۴ هزار و ۴۸۹ مبتلا، عراق با ۲۰۴ هزار و ۳۴۱ مبتلا، فیلیپین با ۱۸۹ هزار و ۶۰۱ مبتلا، اندونزی با ۱۵۳ هزار و ۵۳۵ مبتلا، کانادا با ۱۲۴ هزار و ۸۹۶ مبتلا، قطر با ۱۱۷ هزار و ۸، بولیوی با ۱۰۹ هزار و ۱۴۹ مبتلا، اکوادور با ۱۰۷ هزار و ۷۶۹ مبتلا، اوکراین با ۱۰۴ هزار و ۹۵۸ مبتلا، قزاقستان با ۱۰۴ هزار ۷۱۸ مبتلا و سرزمین های اشغالی با ۱۰۲ هزار و ۶۶۳ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

جدول زیر آخرین تغییرات تعداد مبتلایان، فوتی‌ها و بهبودیافتگان کرونا در سطح جهان را (مربوط به ۲ ساعت گذشته) نشان می‌دهد:   برای مهار کرونا؛ بایدن: اقتصاد آمریکا را تعطیل می‌کنم!

جو بایدن نامزد دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، در مصاحبه با «ای‌بی‌سی» نیوز، مدعی شده که در مواجهه با کووید ۱۹، به هرچه مشاوران حوزه بهداشت و درمان بگویند؛ عمل می‌کند حتی اگر این مسئله به قیمت تعطیلی اقتصاد آمریکا منجر شود.

به گفته وی، اصلی‌ترین اشتباه دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا این بوده که کرونا را آن گونه که باید مهار نکرده است.

بایدن در این باره افزود: لازمه اشتغال‌زایی، تحرک و رشد اقتصادی کشور این است که این ویروس را مهار کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا منظور او تعطیلی اقتصاد آمریکا است؛ گفت: تعطیلش می‌کنم. من به حرف دانشمندانمان گوش می‌دهم.

اینکه بایدن واقعاً قصد تعطیلی بزرگترین اقتصاد جهان را داشته باشد محل تردید است. اما با این اظهارات، او به خوبی توانست میان خود و ترامپ، تمایز ایجاد کند. در حالی که رئیس‌جمهور آمریکا در اوج شیوع کرونا، بازگشایی اقتصادی و حتی بازگشت دانش‌آموزان به مدارس را ضروری عنوان می‌کند؛ رقیب دموکرات او مدعی است که مردم را اولویت اول خود می‌داند. از سویی، عدم هماهنگی ترامپ با نهادهای علمی-پژوهشی آمریکا و راه‌های درمانی نسنجیده‌ای که برای غلبه بر کرونا پیشنهاد می‌دهد؛ موجب شده که کارشناسان حوزه بهداشت علیه او جبهه‌گیری کنند و بایدن در واقع به دنبال آن است که رای این قشر از جامعه را به نفع خود جلب کند.

واکسن ایرانی کرونا در مرحله مطالعات حیوانی است

رضا ملک زاده، معاون تحقیقات وزیر بهداشت با اشاره به خودکفایی ایران در تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده، گفت: در زمینه تولید ماسک، مواد ضدعفونی کننده و داروهای مورد نیاز برای مقابله با کرونا به خودکفایی رسیده‌ایم و در زمینه تولید واکسن نیز مراحل اولیه مطالعات حیوانی را طی می‌کنیم.

معاون تحقیقات وزیر بهداشت درباره ساخت واکسن کرونا در جهان، گفت: حقیقت امر این است که این واکسن تا مرحله تولید انبوه و توزیع بسیار فاصله دارد و بسیاری از کشورها تنها مرحله تست حیوانی و یا تست انسانی در مقیاس کوچک را پشت سر گذاشته‌اند و نیازمند تحقیقات بیشتری هستند، بسیاری از واکسن‌های ضد ویروس، تأثیر و دوام طولانی مدت ندارند؛ بنابراین قبل از عبور موفقیت‌آمیز از مرحله سوم یعنی تست انسانی، نمی‌توان درباره آن نظری داد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کرونا در جهان کرونا پارسی خبر واکسن کرونا اقتصاد آمریکا کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۱۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟

ایسنا/گیلان معاون بهداشتی علوم پزشکی گیلان گفت: مصرف سبزیجات محلی خام همچون چوچاق و خالیواش و نعناع و هر نوع سبزی خودرو و معطر جمع آوری شده از طبیعت و موجود در بازارهای محلی در ابتلای مردم به فاسیولا نقش اساسی دارد.

دکتر سید محمود رضوانی در گفت وگو با ایسنا، فاسیولیازیس را عفونت یا بیماری ناشی از انگل های جنس فاسیولا دانست و اظهار کرد: انگل های فاسیولا کرم های مسطح و برگی شکلی هستند که عمدتا در مجاری صفراوی و کبد دام ها از جمله گوسفند، بز، گاو، گاومیش و برخی از علفخواران دیگر زندگی می کنند.

وی با بیان اینکه برای برقراری چرخه زندگی انگل فاسیولا وجود دام های آلوده، منابع آبی دائمی یا فصلی، بارندگی فراوان و حلزون های میزبان واسط ضروری است، افزود: حیوانات آلوده به فاسیولا تخم انگل را همراه با مدفوع خود به محیط خارج دفن می کنند، در صورتی که این تخم در آب قرار گیرد، در درجه حرارت مناسب پس از حدود سه هفته در داخل آن یک لارو مژه دار به وجود می آید. این لارو پس از تشکیل از تخم خارج شده و با نفود در بدن حلزون های آبزی شروع به رشد و تکثیر می کند و به لاروهای دم دار تبدیل می شوند که این لاروهای جدید نیز پس از کامل شدن از بدن حلزون میزبان واسط خارج شده و در آب رها می‌شوند و به برگ گیاهان آبزی می چسبند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ادامه داد: حیوانان نشخوارکننده و انسان به دنبال خوردن گیاهان و یا سبزیجات آبزی حامل لاروهای انگل یا آب های سطحی آلوده به فاسیولا مبتلا می شوند.

رضوانی، خوردن سبزیجات محلی آلوده به فاسیولا به صورت خام، خوردن غذاهای تهیه شده با سبزیجات خام مانند دلار و زیتون پرونده، نوشیدن آب های سطحی و آب چشمه های روباز نواحی کوهستانی، خوردن جگر خام یا آبدار و شستن ظروف و سبزیجات مصرفی در آب های سطحی آلوده را از جمله راه های ابتلا به فاسیولا دانست و تاکید کرد: این بیماری دارای دو مرحله حاد و مزمن است و دوره کمون بیماری از چند روز تا چند هفته و چند ماه متغیر است، اما مهمترین نشانه های بیماری شامل تب و لرز و تعریق شبانه و دردهای شدید شکمی و اختلالات گوارش و نشانه های آلرژیک مانند کهیر و خارش و ناراحتی های تنفسی و کاهش ورزن و کم خونی و بزرگی کبد است.

وی با بیان اینکه مصرف سبزیجات محلی خام همچون چوچاق و خالیواش و نعناع و هر نوع سبزی خودرو و معطر جمع آوری شده از طبیعت و موجود در بازارهای محلی در ابتلای مردم به فاسیولا نقش اساسی دارد، گفت: این سبزیجات گاهی به صورت خام در تهیه غذاهای محلی کاربرد دارد که در صورت آلودگی به انگل می تواند در انتقال بیماری نقش ایفا کند؛ از آنجایی که ضد عفونی کردن این سبزیجات مشکل است باید از خوردن آنها به صورت خام پرهیز کنیم.

معاون علوم پزشکی گیلان بر لزوم پرهیز از مصرف توت فرنگی و سبزیجات خام محلی به صورت غیر بهداشتی تاکید کرد و گفت: شست و شوی سبزیجات با آب سالم و همراه با ضد عفونی کردن با محلول سرکه سفید(ترکیب یک به چهار سرکه و آب) به مدت ۱۵ دقیقه باشد. توت فرنگی نیز پس از شست و شو با آب سالم، حتما به مدت سه تا پنج ثانیه در آب جوش وارد شده و سریعا در آب سرد قرار گیرد.

رضوانی با بیان اینکه سبزیجات خام محلی خرد شده، پخته شده و یا خشک شده پس از فریز کردن به مدت پنج روز مصرف شود، عنوان کرد: پاک کردن سبزیجات با دستکش و خودداری از دست زدن به دهان موقع تمیز کردن سبزیجات نیز مورد تاکید است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • چرا اظهارات بایدن برای هند و ژاپن غافلگیرکننده بود
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟